Shakira ismét interjút adott, és ahogyan a jelen helyzetben ez várható is volt tőle: ismét olyan dolgot mondott, ami alaposan felhergelte az embereket.

Shakira élete legnehezebb hónapjain van túl

Shakira azt nyilatkozta, hogy külön helye van a pokolban azoknak a nőknek, akik nem támogatják a többi nőt. Hogy a téma honnan jött fel? Természetesen korábbi párjáról, Gerard Piqué-ről és új barátnőjéről volt szó, amikor ezt a mondatot elejtette, ezzel hatalmas port kavarva. 

Shakira egyébként úgy gondolja, sokkal erősebb, önálóbb és erősebb, amióta szétváltak férjével, Gerard Piqué focistával. Elmondása szerint mostanra értette meg, hogy egy nő nem csupán egy férfi oldalán lehet teljes értékű ember. Magában is megállja a helyét, és nincs szüksége másra, hogy jobb, szebb vagy okosabb legyen.  

Érzelmileg mindig is erősen függtem azoktól a férfiaktól, akikbe beleszerettem. Mostanra viszont sikerül máshogyan látnom ezeket a dolgokat. Ma már látom, hogy egyedül is teljes értékű ember és nő vagyok. 

Shakira hálás azért, hogy ilyen sok dologra rájöhetett

Shakira úgy érzi, akármennyire is kegyetlen és embertpróbáló időszakon van túl, jót tett neki a változás, és ma már teljesen másként látja önmagát, és hogy mire képes. 

Ha egy nőnek szembe kell néznie azokkal az akadályokkal, amelyeket az élet gurít elé, akkor erősebb lesz, mint valaha. Ez történt velem is. 

Ettől függetlenül Shakira vállalja, hogy egyáltalán nem volt egyszerű érzelmileg megküzdenie azzal, hogy a 36 éves szerelme megcsalta egy 23 éves nővel. 

Shakira elmondása szerint most az anyaságra koncentrál, és hogy gyermekei a lehető legnyugodtabban, legboldogabban élhessék az életüket.

via