Nyilván rengetegen vannak, akik úgy érzik, hogy még mindig nem tudnak eleget Shakira és Gerard Piqué szakításáról. Úgy néz ki, hamarosan eljön az ő idejük!

A dal nem volt elég

Hatalmas dráma volt Shakira és Gerard Piqué szakítása, de sem az énekesnő, sem a futballista nem beszélt még a válásról a sajtónak. Piqué és új szerelme mélyen hallgatnak, azonban ugyanez Shakiráról nem mondható el: ő ugye egy dalt azért kiadott a házassága végéről, ami a focista új párját annyira megviselte, hogy pszichológusra lett szüksége.

Ez az a szám, amiben Shakira azt üzeni a volt párjának, hogy a Rolexét Casióra, a Ferrariját Twingóra cserélte. Ami egyrészt vicces, másrészt egyértelmű a szándék, hogy Shakira saját önbizalmát mutassa meg vele, de azért harmadrészt kissé szerencsétlen dolog, hogy egy nő egy olyan luxustárgyként gondol magára, amit gazdag férfiak pénzért vásárolnak meg. De ez mellékszál.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Interjú lesz!

Szóval ha a dalból nem tudtunk meg eleget arról, hogy Shakira mit gondol Piqué-ről most a szakítás után, akkor úgy néz ki, hogy jön egy nagy kitálalós interjú. Ezt írja legalábbis a Marca.com című oldal a 20 Minutos című műsorra hivatkozva.

A spanyol nyelvű sajtó arra számít, hogy az énekesnő a következő hetekben nagyinterjút fog adni, amiben valószínűleg töviről hegyire elmeséli, hogyan ment tönkre a házassága. Ezzel nyilván próbálja majd még jobban maga mellé állítani a közvéleményt, és továbbra is hallgatásba burkolózó Piqué ellen hangolni a nézőket.

Minden bizonnyal van Shakirának egy nagyon profi PR-csapata, ők most pár fókuszcsoporton biztos végigfuttatják az ötletet, hogy tényleg erősítene-e az énekesnő népszerűségén, ha mindent kitálalna arról, Piqué hogyan csalta meg, és ha az jön ki a procedúra végén, hogy igen, erősítene, akkor már készülhetünk is az interjúra.

Via