Shakira nem akárkivel tölti a nyaralását: expasijával, Piquével és közös gyerekeikkel utazott el. 

Az énekesnő és a focista 12 év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Úgy tűnik, elmérgesedett  szakításuk  után most megpróbálnak fegyverszünetet kötni gyerekeik érdekében. 

Külföldi sajtóforrások szerint a család ezúttal azért jöhetett össze, hogy együtt töltsenek el néhány napot, méghozzá a Bahamákon. 

Mivel az egykori álompár nem szeretné, ha ez a helyzet a gyerekekre hatna vissza, mindketten igyekeznek szívélyes légkört teremteni - írja a Marca.

Ekkor lehet vége

Shakira és Piqué mindketten felbéreltek egy ügyvédi csapatot, hogy a gyermekelhelyezésen csatározzanak. Azonban nincs könnyű dolguk: az énekesnő azt szeretné, ha a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha Miamiban kezdenének új életet, Piqué viszont azt, ha a gyerekek inkább szülővárosukban, Barcelonában maradnának, és ott folytatnánk tanulmányaikat.

Piqué állítólag már jogi lépéseket is tett, hogy megakadályozza a külföldre költözést, így valószínűleg a bírósági tárgyalás legsarkalatosabb pontja a gyerkekek felügyeleti joga lesz. 

Minden jel arra mutat, hogy az énekesnő és Piqué augusztus 4-én találkozik az Egyesült Államokban, ahol rendezni  fogják a nézeteltéréseiket, és ezzel véget vetnek a hatalmas médiafigyelmet kapó szakításnak. 

Újra rátalált a szerelem Shakirára?

Szinte felrobbant a hírtől az internet, miszerint állítólag Shakira és Chris Evans randizgatnak.  Érdekes, hogy Hollywood szívtiprója nemrég arról beszélt egy interjúban, hogy nagyon vágyik már a szerelemre, és valakire, akivel leélheti az életét. Nos, elképzelhető, hogy Amerika Kapitány már meg is találta az igazit?

Via