Shakira és Piqué a bíróságon találkozhatnak. 

Shakira és Gerard Piqué 12 év együtt töltött év után jelentették be a  szakításukat  júniusban, és még mindig harcolnak gyermekeik felügyeleti jogáért. Az egykori álompárnak nincs könnyű dolga: az énekesnő azt szeretné, ha a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha Miamiban kezdenének új életet, Piqué viszont azt, ha a gyerekek inkább szülővárosukban, Barcelonában maradnának, és ott folytatnánk tanulmányaikat.

Több hónap alatt nem került pont az ügy végére, viszont a gyerekeknek szeptember 5-én kell elkezdeniük az iskolát, de azt még mindig nem tudják, pontosan hol. 

A Marca hírportál szerint Shakira és Piqué is megtette a maga javaslatait, de mivel nem tudtak megegyezni, az ügyet bíróság elé viszik. Szeptember első hetében hivatalos keretek között tehetik meg javaslataikat és ellenjavaslataikat, ahol sürgősen döntést kell hozni.

Shakirának más ügy miatt is bíróság elé kell állnia

Shakirának kicsit sem hiányzik egy újabb ügy: azzal vádolják, hogy 2012 és 2014 között nem fizetett ki 14,5 millió eurónyi adót Spanyolországban, holott az ügyészségi dokumentumok szerint 2012 májusban házat vett Barcelonában, és ebben a két évben Spanyolorszában volt bejegyzett tartózkodási engedélye.

Az ügyészség nyolc év börtönbüntetést és több mint 23 millió eurós bírságot kérhet Shakirára, amennyiben bűnösnek találják. 

Via