Egyre több információ lát napvilágot arról, hogy milyen is volt valójában Shakira és Gerard Piqué kapcsolata. Most az énekesnő húgának volt élettársa árulta el, mi vezethetett a szakításhoz. Ebből az infóból úgy tűnik, hogy a megcsalás csak a hab volt a tortán.

A pénz az oka?

Shakira húgának volt párja, Roberto Garcia egy spanyol lapnak elárulta, hogy egyszer a katalán focista egy nagyobb összeget kért az énekesnőtől azért, hogy több vállalkozásba be tudjon fektetni. Shakira azonban nem tett eleget a kérésének. 

A szülei nem egyeztek bele

Valójában nem is Shakira, hanem az ő szülei voltak azok, akik nemet mondtak, ugyanis ők kezelik az énekesnő pénzügyeit. Állítólag ez oka, amiért a pár kapcsolata megromlott és már nem tudták helyrehozni a dolgokat. 

Tudta, hogy nem megy hozzá feleségül?

A férfi állítása szerint habár Shakira nagyon szerette Piquét és azt, hogy ő a gyerekei apja, azzal mégis tisztában volt, hogy sosem megy hozzá feleségül. A lánykérésre pedig valóban nem került sor az elmúlt az évek során. Vajon az énekesnő érezte, hogy a kapcsolat nem fog kitartani? 

Egy másik nővel látták 

Néhány nappal ezelőtt Gerard Piqué egy ismeretlen nő társaságában töltötte az idejét. A fotó egy svédországi eseményen készült, de a hölgy kilétére nem derült fény. 

Via