Gerard Piquét rajtakapták, ahogy menetközben exszerelme, Shakira slágerét bömbölteti a kocsiban. 

Mint azt mi is megírtuk, Shakira és Piqué 12 együtt töltött év után szakítottak. Bár a focista és az énekesnő kapcsolata véget ért, Piqué még mindig reménykedhet, hogy visszatalálnak egymáshoz.  

Vírusként terjedt el a videó, ami mostanra szinte felrobbantotta a netet: a középpályás éppen Shakira Inevitable (magyarul: Elkerülhetetlen) című dalát hallgatta,  amikor elhagyta a Barcelona edzőpályáját. Piquének pont ekkor kellett elhaladnia ott, ahol a szurkolók várják a játékosokat, hogy egy szelfi vagy aláírás erejéig találkozhassanak velük. 

Micsoda nagyszerű dal

 – kiáltotta a videó tulajdonosa, akinek a felvétele már 4,5 millió megtekintést és több mint 250 ezer lájkot kapott.

Piqué meglepettnek tűnt, amikor rajongók hada jelent meg a kocsija mellett, és leleplezték őt. A focista arcán a szomorúság jelei is láthatóak voltak: sajtóinformációk szerint ugyanis megszakította kapcsolatáta a C-ként emlegetett, 22 éves szeretőjével, akivel Shakirát is megcsalta – írja a Marca. 

Visszautasította Shakira nagylelkű ajánlatát

Shakira több millió dolláros ajánlatot tett Piquének. Az énekesnő állítólag azt is felajánlotta, hogy teljes felelősséget vállal két gyermekükért, Sasháért és Milánért, akik terve szerint vele együtt költöznek majd Miamiba. Piquének nem lenne anyagi felelőssége, sőt az énekesnő még azt is fizetné, hogy évente ötször az első osztályon Miaimiba utazzon meglátogatni őket. Ezen az öt látogatáson felül Shakira azt javasolja, hogy a gyerekek a nyarat az apjukkal töltsék. Emellett felajánlotta azt is, hogy fedezi a focista adósságának 20%-át – mintegy 2,5 millió dollárt –, amit korábban adócsalás miatt halmozott fel.

Bár Shakira javaslata nagylelkűnek hangzik, lehet, hogy a sztárfocistának ez kevés: Pique egyelőre az összes ajánlatot elutasította.

Via