Shakira és Piqué hivatalosan még meg sem egyeztek, hogyan tovább, de a sztárfocista máris mással jár. 

Alig két hónapja, hogy az  egykori álompár bejelentette: 12 év után külön utakon folyatják. Sajtóinformációk szerint Piquének elég idő volt ez, hogy túllépjen, és új barátnőt találjon magának: szeretője egy 23 éves PR-hallgató lehet. A sztárfocista Clara Chia Martival randizik, aki munkatársa volt a Kosmos nevű produkciós cégénél. A pletykák szerint Clara és a focista már hónapok óta találkozgathatnak, aminek köze lehetett Shakira és Piqué szakításához is. 

Próbált rejtőzködni

Egy forrás szerint bár  Piqué  és újdonsült barátnője próbálták maguknak megtartani a kapcsolatot, a környezetükben mindenki tudja, hogy mi folyik közöttük. A barátaik segítettek nekik titokban tartani a románcot, és Clara még a közösségi média fiókjait is letörölte, hogy ne találjanak róla képeket, azonban csak eddig sikerült rejtőzködnie: a külföldi sajtó most kiderítette, kiről is van szó pontosan, és egy fotót is megosztottak Claráról. A fotó magáért beszél: mostmár biztosan tudjuk, mi Piqué zsánere. 

Komoly a dolog

A Barcelona játékosa úgy látszik, komolyan gondolja a dolgot Clarával, és már be is mutatta őt a szüleinek, valamint két gyerekének, Sashának és Milannak is.

Via