Fordulatot vett Shakira és Piqué válása: a Barcelona védője állítólag még a szeretőjével is szakított, és jó kapcsolatot ápolna exével. 

Az egykori álompár ügyvédeiken keresztül kötne békét azért, hogy minél hamarabb meg tudjanak egyezni gyerekeik felügyeletében, írja a Marca nevű lap. Mint azt mi is megírtuk, nincs könnyű dolguk: Shakira azt szeretné, ha Sasha és Milan a következő néhány évet Miamiban töltenék el, Piqué pedig azt, ha inkább szülővárosukban, Barcelonában maradnának.

Szakíthatott a szeretőjével pIQUÉ

Shakira azért adta be  a válókeresetet, mert rajtakapta az FC Barcelona sztárfocistáját egy másik nővel.  Sajtóinformációk szerint a C-ként emlegetett bombázó is feltűnt azon a dubai futballtornán, ahová Piqué Sashával és Milánnal érkezett, gyerekeit pedig be is mutatta  újdonsült szerelmének. Úgy tűnik, a fellángolás nem tartott sokáig, és a focista máris véget vetett a viszonynak. 

Piqué szingli, és sok barátja van

– nyilatkozta Jordi Martin sajtófotós.

Sorozat készülhet Shakira és Piqué életéről 

Hamarosan akár a mozivásznon is Shakira és Gerard Piqué válása jöhet velünk szembe. 

Egy mexikói szappanopera-producer, Juan Osorio szerint a hatalmas médiafigyelmet kapott válás érdekes és szórakoztató téma lehetne egy  tévésorozat formájában is. 

Képeljenek el egy sorozatot Shakiráról és Piquéről, a megismerkedésük előtti időszaktól egészen a szerelmük kibonatkozásáig, a gyerekek születésén át a válásig. Erős anyag, imádnám ezt csinálni! 

– lelkendezett a dél-amerikai producer.

Via