Úgy tűnik, hamarosan akár a mozivásznon is Shakira és Gerard Piqué válása jöhet velünk szembe. 

 Egy mexikói szappanopera-producer, Juan Osorio szerint Shakira és Piqué hatalmas médiafigyelmet kapott válása érdekes és szórakoztató téma lehetne egy tévésorozat formájában is. 

Képeljenek el egy sorozatot Shakiráról és Piquéről, a megismerkedésük előtti időszaktól egészen a szerelmük kibonatkozásáig, a gyerekek születésén át a válásig. Erős anyag, imádnám ezt csinálni! 

- magyarázta a dél-amerikai producer.

Piqué továbblépett 

Néhány hete robbant a bomba, hogy Shakria és Piqué 12 év után szakítottak. Az énekesnő azért vethetett véget a kapcsolatnak, mert rajtakapta az FC Barcelona sztárfocistáját egy másik nővel.  

A C-ként emlegetett bombázóról eddig annyit tudunk, hogy a focista cégénél, a Kosmosnál dolgozik, de sajtóforrások szerint munkakapcsolatnál több van köztük. Piqué a jelek szerint komolyan gondolhatja a dolgot: C. is feltűnt azon a vasárnapi futballtornán, ahol Piqué gyerekeivel, Sashával és Milánnal érkezett, akiket be is mutatott újdonsült szerelmének. 

 A gyerekeken megy a harc

Az egykori álompár most épp gyerekeik miatt csatároznak, de nem könnyű megegyezniük a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha felügyeletében. Shakira azt szeretné, ha a következő néhány évet Miamiban töltenék el, Piqué pedig azt, ha inkább szülővárosukban, Barcelonában maradnának. Az énekesnő és focista ügyédeik segítségét kérték, és egymással már alig állnak szóba. 

Via