Az elmúlt néhány hónapban Shakira és Gerard Piqué szakításától volt hangos a sajtó, ám most nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnő is végre továbblépett. 

Nem kímélte az exét

A kolumbiai származású popdíva mint ismert elképesztően nehezen tette magát túl a váláson, ugyanis labdarúgó exe nem csak simán megcsalta, de nagy valószínűséggel többször a közös otthonukba vitte a fiatal barátnőjét, Clara Chiát, akivel azóta fel is vállalta a kapcsolatát. Shakira az utóbbi időszakban minden lehetőséget megragadott, hogy beleálljon volt kedvesébe, és annak új párjába, de még a volt anyósát is igyekezett ellehetetleníteni, állítások szerint azért, mert a nő tudta, hogy a fia csalja az unokái édesanyját. 

Shakira még egy bosszúdalt is írt: 

Clara Chia kiborult

A brazil szappanoperákat meghazudtoló szerelmi történet kapcsán újabb és újabb hírmorzsák jelentek meg, állítólag Clara Chia még pszichológus segítségét is kérte Shakira miatt, továbbá úgy tudni egy étteremből is kirakták őt, és Piquét, azért mert a tulaj hatalmas Shakira fan. Most azonban elképzelhető, hogy véget érnek a viszályok, ugyanis egyes feltételezések szerint a szexi énekenső is újra randizik. Így hát joggal merülhet fel a kérdés: végre lezárta Piqué-t?  

Shakira újra randizik? 

Információk szerint Shakira egy régi, jó barátjával, Carson Daly tévés műsorvezetővel randizik, nemrég New York utcáin kapták őket lencsevégre, éppen egy jégkoronmeccsre mentek együtt. 

Ki az a Carson Daly? 

A férfi 1973. július 22-én született Santa Monicában, jelenleg pedig az egyik legismertebb amerikai televíziós műsorvezető. Daly és Shakira már évek óta ismerik egymást, annak idején még a The Voice című műsorban találkoztak, ahol az énekesnő is zsűrizett. Úgy tudni a páros azóta is tartotta a kapcsolatot egymással, most pedig együtt látták őket New Yorkban.

Van egy kis bökkenő 

Van azonban itt egy kis bökkenő: a műsorvezető ugyanis hivatalosan házas, 2015 óta Siri Pinter a felesége, akitől négy gyermeke is született. Vagyis, ha csak nem nyitott házasságról van szó, akkir minden jel arra mutat, hogy Shakira és a műsorvezető valójában csak barátok. Vagy, hát ki tudja...ha több van köztük, arra hamarosan úgyis fény derül. 

(via)