Néhány hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy 11 év után szakított Shakira és Gerard Pique. Az énekesnő azt követően döntött a válás mellett, hogy kiderült, a Barcelona futballsztárja egy másik nő oldalán keresi a boldogságot.

Hangos válás

Különválásuk azonban egyáltalán nem volt zökkenőmentes, ugyanis vagyoni kérdésekben sem értettek egyet, de a leginkább a gyermekeik felügyeleti joga okozott köztük feszültséget. Shakira ugyanis Miamiban szeretné nevelni a gyerekeket, a focista azonban ragaszkodik hozzá, hogy a fiai Spanyolországban maradjanak. 

Ha pedig mindez nem volna így is elég botrányos, a válási hercehurca közben a kétgyermekes anyát adócsalással is vádolják, állítólag ugyanis Shakira 2012 és 2014 között nem fizetette be a járulékokat az állam felé. Az énekesnő a kérdésben ártatlannak vallja magát, állítása szerint csak 2015-ben költözött vissza Spanyolországba, így a vádak is alaptalanok, ennek ellenére vádat emeltek ellene és, ha bűnösnek találják, akár 8 évre is rács mögé kerülhet. 

Floridába költözik 

Most viszont nagyon úgy fest ezek egyáltalán nem érdeklik az énekesnőt, a katalán sajtó szerint ugyanis az év elején Floridába költözik két fiával, Milannal és Sashával. Úgy tudni, volt párja Piqué végül engedett a kolumbiai popsztár kívánságának, azért, hogy elkerülje a csúnya bírósági csatározásokat. Az ügyben a focista ügyvédje is megszólalt, aki azt mondta:

A gyerekek a karácsonyt Barcelonában töltik, de amint elkezdődik 2023 ügyfelem elbúcsúzik és fájdalmas áldozatot vállal azért, hogy a gyermekei ne éljenek át még traumatikusabb elválást a szüleik között. 

(via)