Nagyjából egy hónap telt el azóta, hogy megtudtuk, hogy Shakira és Gerard Piqué szétmentek. Már most biztos, hogy ez nem lesz minden idők legsimább sztárválása: máris megy a vita a gyerekek felügyeleti jogáról, és a futballista új ismeretségei sem könnyítik meg a helyzetet, igaz, Shakira környezetéből sem tűntek el kámfor módjára a férfiak.

Nehéz időszak

A 45 éves énekesnőnek azonban a legfrissebb hírek szerint újabb gondokkal kell szembenéznie. Azt írja a Marca című lap, hogy újra megbetegedett Shakira 90 éves édesapja, William Mebarak. Shakira édesapja pár hónappal ezelőtt elesett és csúnya balesetet szenvedett, egy hosszabb kórházi tartózkodás után azonban hazamehetett.

Az énekesnőt azonban most megint a kórháznál látták Barcelonában, amint újra vitte be az édesapját, ami azt jelenti, hogy William Mebarak továbbra sincs jól.

Plusz egy defekt

És ha ez még nem lenne elég, ráadásul a kocsijával is meggyűltek a bajok: a kórházba menet Shakira autójának kidurrant a kereke. A járókelők arra lettek figyelmesek, hogy az énekesnőnek a defektes kocsi okoz fejfájást, miközben idős édesapját kellett visszavinnie a kórházba. Hát egészen biztosan volt már jobb napja szegény Shakirának.

Via