Az elmúlt hónapokban Shakira és Gerard Piqué válásától volt hangos a sajtó, amikot pedig már éppen csillapodni látszottak a kedélyek, az énekesnő kiadta a legújabb dalát, amiben keményen beszól a focistának. Most pedig Shakira még ennél is hihetetlenebb dolgot művelt, ugyanis minden erejével azon van, hogy exét ignorálja, így Piqué édesanyja is tiltólistára került nála. 

Durva üzenetek

kolumbiai énekesnő első körben egy életnagyságú voodoo-boszorkányt állított fel a spanyolországi otthonának az erkélyén, ami pont szemben van a volt anyósa lakásával. Sőt, ez még nem minden, ugyanis Shakira állítólag teljes hangerőn szokta bömböltetni a legfrissebb dalát, melyben durván beszólógat a volt férjének. Ha pedig azt gondolnád, hogy Shakira itt megállt, akkor tévedsz, ugyanis nagyon úgy fest, hogy az énekesnő falat akar építeni a két ingatlan közé, hogy megfelelően elválassza azokat, ugyanis a két terület össze van kötve. Friss felvételek tanúsága szerint cementkeverő autók érkeztek Shakira otthonának közelébe, így esélyes, hogy tényleg fal építésére készül az énekesnő. 

Falazott a fiának

Persze valahol érthető, hogy az énekesnő az anyósától is elhidegült, hiszen állítólag az asszony pontosan tudta, hogy a fia félrelép, sőt még falazott neki is.

(via)