Készülhet Gerard Piqué új szerelmének pszichológusa, mert Shakira új dallal állt elő! Clara Chia állítólag már az előző daltól megroggyant, de ez a kolumbiai sztárt nem tartotta vissza, és megint durván beolvasott az exének.

Fájt, de...

Friss dallal jelentkezett Shakira, ez most Karol G-vel közös, és megintcsak spanyol nyelvű. A téma továbbra is a szakítása Gerard Piqué-vel, amiről Shakira bevallja a dalszövegben, hogy

fájt,

de mint mondja, azóta már továbblépett. Sőt, ami igazán fájdalmas volt számára az új dal szerint, az az volt, hogy látta az exét az új szerelmével, de ami volt, elmúlt. (Más kérdés, hogy ha ennyire túl van rajta, akkor miért énekli még mindig erről a témáról a többedik számot.)

Amink volt, az most már feledésbe merült, és téged ez zavar, és az életem jobb is lett így, már nem látnak itt szívesen. Fel sem háborodok azon, amit a csajod mondott rólam, csak nevetek

– énekli Shakira Piqué-nek.

Üzen az új barátnőnek is

Reméljük, Shakira gyerekei nem hallgatnak rádiót, mert azért valószínűleg nem lesz a nap legemelkedettebb pillanata, amikor a gyerekek meghallják, hogy anyjuk nyilvánosan beszól az apjuk új szerelmének.

Nem követek el egy hibát sem kétszer. Mondd meg az új csajodnak, hogy nem versengek pasikért!

– ez is szerepel az alábbi számban, amiben többször elhangzik, hogy Shakira szerint Piqué vissza akar térni hozzá.

Via