Nagyon boldognak tűnt a legutóbbi paparazzi fotókon Shakira! Az énekesnő Spanyolországban szörfözött kedden egy jóképű barátjával, valamint a kisfiával, Milannal. Ezeken a fotókon nyoma sincs annak, hogy milyen nehéz időszakon megy keresztül Shakira, aki 11 év után nemrégiben szakított a gyermekei apjával, Gerard Piquével. 

Arra azonban nem derült fény, hogy ki lehet a titokzatos férfi a sztár oldalán, de az biztos, hogy minimum baráti viszonyt ápolnak egymással.

Íme, a fotók 

Csúnya szakításnak lehettünk szemtanúi

A pletykák szerint Piqué több nővel is megcsalta az énekesnőt, valamint a hűtlenség mellett anyagi okai is voltak a szakításnak. Állítólag Piqué pénzt kért Shakirától, hogy több vállalkozást beindíthasson, ám az énekesnőnek a szülei kezelik a pénzügyeit és nem egyeztek bele. 

Elmérgesedik a viszonyuk

Shakira és Piqué a gyerekekkel kapcsolatban sem jutnak dűlőre. Az énekesnő Miami-ban kezdene új életet, ahol azelőtt élt, hogy összejött volna Piqué-vel. A focista azonban megtiltotta Shakirának, hogy a gyerekeket külföldre vigye az engedélye nélkül. Sőt, az énekesnő még vakációzás miatt sem hagyhatja el Spanyolországot a gyerekeivel. 

Via