Nem csitulnak a kedélyek Shakira és Piqué között! Az énekesnő szerint a katalán focista az oka annak, hogy a média rendszeresen zaklatja őt és a gyerekeit. Az egykori álompár hamarosan a bíróságon is összecsaphat, ugyanis nem jutnak dűlőre a gyerekek felügyeleti jogával kapcsolatban. Shakira Floridába szeretné vinni őket, de Piqué azt szeretné, ha Barcelonában maradnának.

Ezt mondják az ügyvédek

Shakira ügyvédei szerint az énekesnőnek mindenképpen a bíróságon is be kell számolnia arról, hogy szerintük Piqué miatt van ez a hatalmas médiafelhajtás, mert állandóan bulizni jár és a rivaldafényben éli az életet. Az énekesnő állítása szerint a fiai életminőségére is hatással vannak az elmúlt hetek eseményei és már nem mászkálhatnak szabadon a katalán fővárosban.

Nyugodt élet Floridában?

Shakira úgy gondolja, hogy Flordiában a gyerekeinek egy sokkal nyugodtabb élete lehetne és nem kerülnének állandóan a kamerák kereszttűzébe, valamint az énekesnő családjához is közelebb lennének. Nos, az biztos, hogy komoly harcok várnak még az egykori párra.

Chris Evans lenne az új pasi?

Az internet egészen megőrült, amióta Shakirát Chris Evans-el hozták hírbe. A két sztár azután követte be egymást, hogy kiderült Piqué és Shakira szakítottak. A színész egy interjúban azt is elárulta, hogy nagy rajongója az énekesnőnek. 

Via