Solyom Berni először, ByeAlex már negyedik alkalommal aratott győzelmet az X-faktorban. A 11. évad győztese az eredmény után a Cosmopolitannek mesélt élete legszebb időszakáról. 

Solyom Berni tényleg nem gondolta, hogy megnyerheti az X-faktort

Solyom Bernit nem sokszor látni meghatódni, ám amikor kimondták, hogy ő az X-Faktor 11. évadának győztese, még ő is a könnyeivel küszködött. Ugyanígy a családja, akik mind sírtak örömükben, amikor bejelentették, hogy Solyom Berni az, aki mindent visz. 

Az énekesnőt az eredményhirdetés után sikerült szóra bírnunk, és elmesélte, látott-e rá esélyt, hogy megnyerheti a tehetségkutatót, valamint, hogy mi várható a jövőben a karrierjét illetően. 

Őszintén megmondom, hogy nem sokször gondoltam a győzelemre. Annyira sok tehetséges ember volt itt, mint Kevin és Luca, hogy nem hittem, hogy az emberek pont engem akarnak majd. De nagyon hálás vagyok, hogy ez folytatódni fog, és megyünk tovább. A szüleim is nagyon örültek, nagyon durva volt látni, ahogyan sírnak.

ByeAlex továbbra is mindenben mellette áll

Solyom Berni arról is mesélt, hogy mentorával,  ByeAlexszel  sem szakad meg a közös munkra.

Remélem, hogy együtt fogunk majd dolgozni az albumon és a közös dalokon. Ő is azt mondta, hogy szívesen, és segíteni fog. Nagyon hálás vagyok neki, hogy támogat, és idáig eljuttatott. 

Volt, ami aggasztotta Solyom Bernit a verseny alatt

Solyom Berni győzelme azért is volt nagyon üdítő, mert hosszú idő óta ő az első olyan nyertes, aki saját dalok nélkül is felállhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

Nem mondanám hátránynak, de mindenképpen volt bennem félsz, hogy nekem nincsenek saját dalaim. Például Kevinnek vannak már önálló slágerei, így azt hittem, hogy a SZIGET-et is ő kapja majd. Nem értem, hogy-hogy pont mellettem döntöttek. 

Az  X-Faktor  nyertese egyébként azt is elárulta, mi lesz az első dolga a verseny után. Végre kosarazhat, kiadja a stresszt, és a hátát is kinyújtogatja. Aztán pedig vissza a dalokhoz!