A színésznő és Joe Jones második kislánya 2022 nyarán született meg, ám a kicsiről azóta sem mutattak fotókat. Sophie Turner és Joe ugyanis féltve őrzik a magánéletüket, elsőszülött gyermeküket sem mutogatják, ám a Trónok harca sztárja most rita kivételt tett, ugyanis egy friss Instagram posztban több fotót is megosztott a második terhességének idejéről. 

Cuki fotók

A 2022-es évre visszatekintő poszt több cuki felvételt is tartalmaz, az egyik felvételen péládul egy tükörben  fotózza magát Sophie, ahol alul nézetből látszik a gömbölyödő pocakja. Egy másik fotón pedig éppen a kórházi ágyán fekszik, feltehetően a szülés előtt készülhetett a kép. 

Micsoda egy év, barátok

- írta a poszthoz, ami a várandós fotókon túl, barátokkal készül felvételeket, és a párizsi divathéten tett utazásról készült pillanatokat is tartalmazza. 

Sophie egyébként megosztott egy posztot arról is, hogyan köszöntötték barátaik társaságában a 2023-as évet. A felvételeken jól látszik, hogy bár pár hónapja adott életet második gyermekének, már most bombaformában van. 

Házassága Joe Jonas-val 

Sophie Turner és Joe Jones egyébként 2019-ben kötötték össze az életüket, 2020 júliusában pedig meszületett az első kislányuk Willa. Pár a pár a magánéletükkel kapcsolatos információkat szereti titokban tartani, annyi lehet tudni, hogy az első esküvőjük meghitt keretek között zajlott, egy Las Vegas-i kápolnában, de aztán egy nagyobb bulit is tartottak, egy francia kastélyban. A gyerekeikről sem posztolnak különösebben, de Sophie néha a közösségi oldalán keresztül enged némi betekintést az anyaéletbe. 

Hálás

A színésznő a második terhességének hírét korábban az Elle Uk-nak erősítette meg, az interjúban pedig arról pedig, mennyire hálás azért, hogy Joeval bővíthetik a családjukat. 

Számomra erről szól az élet. A következő generáció felneveléséről. (...) A legnagyszerűbb dolog az életben látni, ahogy a lányom egyre erősödik. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bővítehtjük a családot. Ez a valaha volt legnagyobb áldás. 

 - mondta akkor. 

(via)