A Stranger Things színésznője, Grace Van Dien még csak 26 éves, de sajnos a filmiparban már több trauma érte az évek során. A népszerű sztár a közösségi oldalán árulta el, hogy az elmúlt években több forgatáson is kellemetlen szituációkba sodorták férfiak.

Ez volt a legrosszabb

Grace Van Dien elárulta, hogy nemrég egy producer tett neki tisztességtelen ajánlatot egy filmforgatás során: a férfi arra kérte, hogy szeretkezzen vele és egy másik nővel.

Az egyik legutóbbi filmemnél arra kért az egyik producer, hogy hármasban szexeljek vele és egy általa felbérelt lánnyal, akivel ő már korábban lefeküdt

- mondta a színésznő, akit nagyon feldühített, ami történt, és természetesen visszautasította a producer közeledését.

Sírtam, mert annyira feldúlt voltam

- vallotta be a sztár. 

Nemrég Az éhezők viadala színésznője tálalt ki 

Mint megírtuk, néhány hete Az éhezők viadala színésznője, Jena Malone elmondta, hogy a filmforgatáson valaki szexuálisan zaklatta. A színésznő név szerint nem nevezte meg az illetőt, de azt elmondta, hogy a sebei a mai napig nem gyógyultak be teljesen, valamint a támogatásáról biztosított mindenkit, akinek hasonló fájdalmakat kellett átélnie.

Egy rossz szakításon mentem keresztül, és szexuálisan  zaklatott valaki, akivel együtt dolgoztam. Annyira hálás voltam ezért a projektért, az emberekért, akikhez közel kerültem, és a csodálatos szerepért, amit el kellett játszanom. Annyi érzelem kavargott bennem, amit csak most kezdek el kibogózni. Bárcsak ne lenne egy számomra ilyen traumatikus eseményhez kötve, de azt hiszem, ez az élet igazi vadsága. Hogyan tartsuk fenn a káoszt a szépséggel

- írta a posztjában Jena Malone.

Via