A 18 éves színésznő az Insta-oldalán tette közzé a meghökkentő felvételeket, amik betekintést engednek a Stranger Things negyedik évadának forgatásába. 

Az egyik fotón Millie egy kézi ventilátort tart a kezében, amivel a kórházi ágyon fekvő Sadie Sink irányába fúj, miközben nagy vigyor látható az arcán.

A második vicces képen a színésztársa és közeli barátja, Noah Schnapp látható, aki éppen egy kekszet készül megenni Sadie begipszelt lábának ujjai közül. Lapozz csak bele az alábbi posztba!

Hatalmas siker lett a Strager things új évada

Május végén debütált a Netflixen a Stranger Things negyedik évada. A thriller-sorozat legújabb szériája sorra zsebeli be a jobbnál jobb elismeréseket, a filmkritikusoktól és a nagyközönségtől egyaránt. 

Az új epizódokban számos szereplő tér vissza, akiket az előző évadokból már ismerhetünk, köztük Winona Ryder, David Harbour és Finn Wolfhard is. A szereplőgárdához új tagként csatlakozott Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco és Joseph Quinn, utóbbi Eddie Munson szerepéért kapott nagy figyelmet.

Millie Bobby Brown egy interjúban arról beszélt: örül, hogy a sorozat készítői hagyták, hogy a karakterek idővel megérjenek.

A szereplők nemcsak a szüleiktől, hanem a barátaiktól is függetlenedni szeretnének. A karakterek fiatalok, keresik az útjukat, és azt, hogy kik is ők valójában. Szerintem nagyon jó, hogy ebben az évadban megadjuk nekik erre a lehetőséget.

– mondta korábban a Gizmodónak

A Stranger Things megmutatja az embereknek, hogy nem vagy egyedül azzal, amitől szenvedsz. A sorozatban minden szereplő küzd valamivel, legyen az természetes vagy természetfeletti

– tette hozzá Millie. 

Via