Az már korábban is kiderült, hogy a Stranger Things sztárjai szemet gyönyörködtető összegeket visznek haza, ám most napvilágot látott, hogy a Maxet alakító  Sadie Sink  a sorozaton túl is elképesztő összegeket keres meg. 

Csinos kis összegek 

A színésznő még csak mindössze 20 éves, ám már most csinos kis összegeket tudhat magáénak a banszámláján. A  Stranger Thing-es szerepén túl  ugyanis Sadie több ikonikus reklámkampányt is készített már, nagy márkákkal dolgozott együtt, továbbá több filmen is szerepelt, éppen ezért az egyáltalán nem titok, hogy a fiatal tehetség bizony gazdag, piszkosul gazdag. 

Sadie 2019-ben szerepelt a Netflix Eli című horrorfilmjében, de láthattuk a Félelem utcája című trilógiában is, valamint nemrégiben főszerepet kapott A bálna című moziban, ahol Brendan Fraser lányát alakítja. A film december 9-én debütált, az alkotás kapcsán pedig Sadie a Vanity Fairnek elmondta, ez a szerep komoly kihívások elé állította őt. 

Sokat tanultam magamról, mint színésznőről, és olyan oldalamat is megismertem, amit korábban még nem fedeztem fel. 

Az nem teljesen világos, hogy ezzel a projekttel Sadie mennyit is keresett pontosan, ám tekintve, hogy kasszasikernek ígérkezik minden bizonnyal a színésznő is szép kis summát tehetett zsebre. 

A Stranger Things 

A Stranger Things színészeinek fizetése kapcsán már korábban napvilágot látott néhány információ, úgy tudni Sadie egy-egy epizódért 150 ezer dollárt kap. Ám tekintve, hogy a harmadik és a negyedik évadban nagyobb jelentőséget kapott a szerepe nem kizárt, hogy fizetésemelést kapott, így a bére már megközelítheti a 250 ezer dollárt részenként.

 A modellkedés 

Sadie a színészkedésen túl  modellként is megállja a helyét, a kifutón 2018-ban, 15 évesen debütált, amikor részt vett a párizsi divathéten és az Undercover számára modelkedett. A következő évben pedig a  Kate Spade 2019-es tavaszi kollekciójának egyik arcaként kapott főszerepet. A divatmárka ráadásul annyira szeretett vele dolgozni, hogy még egy teljes kampányt is elneveztek róla. Ha pedig mindez nem volna elég Sadie volt a Givenchy múzsája is, ő reklámozta a márka Le Rouge Deep Velvet rúzsát. 

Na, de akkor mennyi a nettó vagyona? 

A Celebrity Net Worth szerint a színésznő nettó vagyona megközelítőleg 1 millió dollár körül mozog. Ez az összeg azonban a jövőben csak emelkedni fog, egyes sajtóorgánumok szerint ugyanis Sadie olyan színésznők nyomdokaiba léphez, mint Mery Streep vagy Liv Ullmann. 

(via