A Netflix egyik legsikeresebb alkotásának negyedik évada három év kihagyás után minden lehetséges rekordot megdöntött. Ha te is annyira imádod a Stranger Things sorozatot, mint mi, akkor biztos kíváncsi vagy, mennyit változtak a szereplők az évek alatt. Mutatjuk!

Millie Bobby Brown

El tudod hinni, hogy a show népszerű színésznője ma már 18 éves? Millie csupán 12 éves volt az első évad forgatásakor, a világ pedig még rövid hajjal ismerhette meg Eleven karaktereként. 

Azóta eltelt 6 év, a színésznő pedig csak még gyönyörűbb lett. Sőt már a szerelem is rátalált, ugyanis egy éve boldog kapcsolatban él Bon Jovi fiával, Jake Bongiovival. Egy ideje pedig szőke hajjal hódít: 

Finn Wolfhard

A Mike Wheeler karakterét megformáló Finn Wolfhardf ma már 19 éves. A kanadai színész szintén rengeteget változott az évek alatt. Emlékszel, milyen volt a 13 éves Mike a sorozat indulásakor? Segítünk feleveníteni az emléket!

Íme, a színész 6 évvel később, akiért lányok milliói rajonganak. Jelenleg közel 22 millióan követik az Instagram oldalán, ahová a követői örömére gyakran posztol képeket és videókat. 

Gaten Matarazzo

Dustin Henderson karakterét alakító Gaten Matarazzo idén szeptemberben már 20 éves lesz. A göndörfürtjeiről könnyedén felismerhető színész is sokat változott az évek alatt. 

Az egyik legfeltűnöbb változás, hogy a sztár megszabadult a hosszú hajától és egy sokkal elegánsabb stílust képvisel mostanában. Azonban a sorozatban maradtak a göndör fürtjei. 

Caleb McLaughlin

Mi lett veled Lucas Sinclair? Az őt alakítő Caleb McLaughlin idén októberben tölti a 21. életévét. Mondanunk sem kell, hogy a kisfiúból komoly férfivá érett. 

Szerinted is döbbenetes a változás? Íme, a színész hat évvel később: 

Joe Keery

Talán a legkevesebb változáson Joe Keery esett át, aki Steve Harrington karakterét formálja meg a sorozatban. Ez valószínűleg annak is betudható, hogy a színész már a széria indulásakor is 24 éves volt, ám idén már betöltötte a 30. életévét. 

Joe a színészet mellett zenészként is tevékenykedik. Kevesen tudják róla, de az elmúlt években több dala is megjelent. A 20-as évei elején a színész "Cool Cool Cool" álnéven zenélt. 

Jöjjön a sorozat álompárja

Míg Natalia Dyer Nancy Wheeler karakterével vált világhírűvé, Charlie Heaton Jonathan Byers megformálásával lopta be magát az emberek szívébe. Tudtad, hogy a két színész már hosszú évek óta egy párt alkot? A második évad forgatásai óta elválaszthatatlanok. Habár a kapcsolatukat próbálják óvni a reflektorfénytől azért néha-néha feltűnnek egymás közösségi oldalain. Nézzük meg ők, mennyit változtak!

Natalia a sorozat indulásakor 21 éves volt:

Íme, egy fotó 2021-ből:

Charlie Heaton sem változott túl sokat az elmúlt évek alatt. Ő 22 éves volt a kezdetekkor, ma már pedig 28 éves. A közösségi oldalaira ritkán posztol, de így is közel 5 millióan követik az Instagramon. Íme, a színész 6 évvel ezelőtt: 

Egy friss címlapfotó: