Az Eufória nyert az idei MTV Movie and TV Awards díjátadon a legjobb tv-sorozat kategóriában. Valamint a sorozat főszereplője Zendaya nyert a legjobb alakítás kategóriában. Az eseményen ott volt Sydney Sweeney, aki szintén bezsebelt egy díjat. 

Barátból ellenségek

Habár a legjobb alakítást nem a szőke színésznő nyerte meg, de ő és a sorozat másik sztárja, Alexa Demie nyerték a "Best Fight" kategóriát, azaz a legjobb harcot díjazták. A két színésznő sorozatbeli karakterei, Cassie és Maddy legjobb barátnők voltak, amíg egyikük el nem árulta a másikat egy srác miatt. Íme, a jelenet, amikor Cassie lebukik Maddy előtt:

Imádják a ruháját az internetezők

Sydney hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt években, jobbnál jobb szettjeit pedig örömmel osztja meg a közösségi oldalán. A színésznő most egy crop topot és egy csillogó rózsaszín miniszoknyát választott a rendezvényre, valamint a brutál magassarkújáról nem is beszélve. Az biztos, hogy mindenkinek leesett az álla!

Beszédet mondott

Sydney vette át a megnyert díjukat, ugyanis Alexa Demie nem tudott résztvenni az eseményen. 

Bárcsak Alexa is itt lenne, szóval ő is megtudná köszönni a rajongóinknak, mert mindannyian olyan csodálatosak vagytok. De őszintének kell lennem, lehet Maddy ütötte az utolsót, de Cassie sosem volt még boldogabb 

- mondta a színésznő viccesen, utalva a sorozatbeli karakterének híres mondatára, ahol azt mondta "sosem volt még  boldogabb".

Az ikonikus jelenetre minden rajongó emlékszik 

Jön a harmadik évad

Az HBO már hónapokkal ezelőtt berendelte az Eufória harmadik évadát. A Z-generáció problémáiról szóló sorozat hatalmas sikereket ért el az elmúlt években, így nem is volt kérdés a folytatás, azonban arról nincs információ, hogy mikor érkeznek az új epizódok.