Sarah Jessica Parker újra együtt mutatkozott kollegáival, Cynthia Nixonnal és Kristin Davis-szel, hogy megünnepeljék a Szex és New York 25. születésnapját egy csütörtöki New York-i rendezvényen.

Már 25 éves a Szex és New York

Nem véletlenül lett Sarah Jessica Parkerből igazi divatikon, a főszereplő a sorozat 25. születésnapi buliján is egy olyan szettben jelent meg, hogy lehetetlen volt nem rá figyelni. 

A Carrie Bradshaw-t alakító színésznő egy csillogó flitteres ruhában pózolt a sorozatbeli lakásának,  a Perry Street 66-nak a lépcsőjén. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Digital Spy (@digitalspy) által megosztott bejegyzés

Sarah Jessica Parker a csillogós ruhához egy csomó ragyogó karkötőt is húzott, hogy semmiképpen se legyen unalmas a ruhája. Nemcsak SJP, de kolleganői is az ikonikus ház előtt fotózkodtak a nagy napon. 

Hamarosan jön a spin-off második évada

A rendezvényen azt is megosztották, hogy számukra mit jelent a sorozat, és melyek azok a jelenetek, amelyek nekik a mai napig a legemlékezetesebbek. 

Az évforduló alkalmából, még egy cipőkiállítást is megalkottak, ahol Carrie Bradshaw ikonikus lábbelijei láthatóak. 

A Szex és New York sorozat 1998 és 2004 között futott, majd ezt két film követte 2008-ban és 2010-ben. Ezután jött az És egyszer csak... reboot, amely 2021 decemberében debütált. 

A nagy eseményen a spin-off főszereplői is ott voltak, akik boldogan fotózkodtak, hiszen már csak pár nap, és debütál az És egyszer csak... második évada.

via