Bár az már biztos, hogy a Wednesday visszatér, hiszen nemrégiben bejelentték, érkezik a  2. évad, az azonban könnyen lehet, hogy a egyik főszereplő, a Xavier Thorpe-ot alakító Percy Hynes White nem lesz benne. A színészt ugyanis szexuális zaklatással vádolják. 

Döbbenetes állítások

A 21 éves színészről lányok egy csoportja a Twitteren állítja, a srác a barátaival együtt különböző bulikon bántalmazta őket. A botrány egy Milkievich nevű felhasználó robbantotta ki, majd sorra jelentek meg az állítólagos további áldozatok is. A nyilvánossá tett beszámolók tanúsága szerint Milkievich 17 és 20 éves kora között rendszeresen bántalmazott nőket bulikban, ráadásul a bántalmazásokban a barátai is részt vettek. Úgy tudni a srácok fiatal és dögös lányokat itattak le, akiket aztán szexuálisan zaklattak, sőt az egyik áldozat konkrétan azt mondja, Hynes White hagyta, hogy őt megerőszakolják egy pincében. 

Hagyta, hogy megerőszakoljanak a pincében, és amikor felhívott, hogy beszéljünk róla, jobban aggódott a rendőrség miatt, amint amiatt, hogy jól vagyok-e 

– részletezte az áldozat. 

A Netflix még nem reagált 

A történtek hatására most számos Wednesday rajongó követeli, hogy a színész ne kapjon szerepet a széria 2. évadában, ám, arról, hogy mi lesz a sorsa egyelőre semmi infó, a Netflix ugyanis még nem kommentálta az eseményeket. 

(via)