Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Jeremy Renner az új év első napján szenvedett súlyos balesetet, amikor maga alá gyűrte egy meghibásodott hóeke. A színész az unokaöccsét próbálta meg menteni, amikor megtörtént a baj.

Többször műtötték

A Bosszúálok sztárját ezt követően többször is meg kellett műteni, valamint hosszabb időt töltött kórházban is, mostanra azonban már egyre jobb az állapota. Renner rendre oszt meg információkat a gyógyulásával kapcsolatban a közösségi oldalán, most pedig egy szívszorító üzenetet is mutatott, amit az unokaöccsétől kapott, akit menteni próbált a szörnyű napon. A színész Instagram-sztoriba töltötte fel az unokaöccse, Auggie által írt sorokat, melyben a srác a nagybátyja iránti elismerését fejezte ki. 

Nagyon szerencsés vagyok, mert a nagybátyám Sólyomszem (a Bosszúállók egyike) Nagyon szerencsés vagyok, hogy a nagybátyám túlélte a balesetet

– olvasható a cetlin, amihez Renner annyit fűzött hozzá: 

Szeretem a kis emberem. Légy áldott Auggie!

Instagram/Jeremy Renner 

Egyre jobban van

A Marvel sztárja legutóbb februárban adott hírt magáról,  akkor egy egy videót tett közzé, melyben részletesen mutatja meg, hogyan edzi a lábát a durva balesetét követően. A színész állapotáról korábban egyébként a kollegnője, Evangeline Lilly árult el információkat. A színésznő februrár elején elmondta, a Marvel filmek sztárja minden energiáját a gyógyulásra fordítja, ráadásul a hangulata is remek. Lilly akkor személyesen látogatta meg a színészt, akit pozitív csalódásként ért, hogy kollégája egyre jobb formában van. 

Tolószékben ült. Arra számítottam, hogy az ágya mellett ülök majd és fogom a kezét, miközben ő csak a fájdalomtól nyögdécsel és mozdulni sem tud. Viszont ő tolószékkel közlekedett a házban és a barátaival viccelődöt. Ez egy csoda, valódi csoda 

– mesélte akkor a színésznő. 

(via)