A Szólíts a neveden sztárja, Armie Hammer állítólag azért vállalta el egy értékesítői állást, mert teljesen  le van égve. A Kajmán-szigeteken kezdett új életet a szexuális zaklatással és kannibalizmussal megvádolt színész, akinek a helyzete a botrány után tarthatatlanná vált a filmiparban.

Egy bennfentes szerint a 35 éves Hammer, aki az olajmágnás Armand Hammer dédunokája, nem jogosult örökségre, és a tavaly ellene felhozott szexuális zaklatási vádakat követően kénytelen volt civil munkát vállalni hollywoodi bukása után.  

Miután a vádak nyilvánosságra kerültek, a színészt kirúgta az ügynöksége, a WME, és több filmes projektből is menesztették, köztük a Paramount Plus The Offer című sorozatából (amelyben Miles Teller vette át a szerepét), a  Jennifer Lopez által producerkedésével készült Shotgun Wedding című filmből, valamint a Billion Dollar Spy című thrillerből.

új életet kezdett

Egy bennfentes szerint Hammer korábban a Kajmán-szigeteken vezetett egy lakóparkot, ahol jelenleg is él két gyermekével, a hétéves Harperrel és az ötéves Forddal, és feleségével, Elizabeth Chambersszel.

A Daily Mail azt írja: Armie Hammer

jelenleg üdülési jogokat értékesít

a Kajmán-szigeteken található Morritt's Resortban, hogy el tudja tartani a családját. 

Via