A Sztárban sztár nézői sokkolódtak, amikor meglátták, hogy mi történt. Tóth Andi véletlenül a belépőkor rálépett Lékai-Kiss Ramóna ruhájára, ami emiatt majdnem elszakadt, és a népszerű színésznő-tévés majdnem egy hatalmasat esett. 

Volt némi feszültség

A nézők láthatták, hogy a kisebb baki okozott némi feszültséget a stúdióban, de szerencsére nagy baj nem történt, és az este további része gördülékenyen zajlott - számolt be róla a Blikk.

Egyébként Tóth Andi és Lékai-Kiss Ramóna is fantasztikusan néztek ki a Sztárban sztár döntőjében. Íme, egy videó arról, ahol a zsűri mondja el, hogyan élték meg az elmúlt 8 hetet: 

Gubik Petra a győztes

A Sztárban sztár 9. évadában olyan történt, amire még nem volt példa: női győztese lett a műsornak. A 4. helyezett a ValMar duó tagja Valkusz Milán lett. A 3. helyezett Oláh Ibolya, aki Tina Turnerként hatalmasat alakított vasárnap este. Utolsó kettőnek Schoblocher Barbara és Gubik Petra maradtak. A műsort végül Gubik Petra nyerte meg, aki nem győzött hálálkodni a nézőknek.

Ősszel érkezik a Sztárban sztár leszek!

Nagy bejelentést tett a TV2: ősszel érkezik a Sztárban sztár leszek új évada, ahová bárki jelentkezhet, hogy megmutassa az énektudását, és azt, hogy mennyire tud jól utánozni más előadókat. Till Attila a Sztárban sztár döntőjében bejelentette, hogy a főnyereményt 20 millió forintra növelték, valamint a győztes 10 millió forint értékben egy autót is kap.