Lezajlott a TV2 Sztárban sztár leszek! című vetélkedőjének két középdöntője, amikben a négy zsűritag (Majka, Tóth Gabi, Köllő Babett és Pápai Joci) kialakították a csapataikat. Elég nagy balhé lett a dologból, ugyanis kiesett, vagy úgy is fogalmazhatunk, hogy nem jutott tovább a két legesélyesebbnek tartott induló.

Kökény Dani

Pápai Joci például úgy döntött, hogy Oláh Szandrát, Kálóczi Rékát és Bari Lacit viszi tovább az élő adásokba, ami azt jelenti, hogy kiesett Kökény Dániel, aki a műsorban korábban egy Michael Jackson-számot adott elő. Kökény Dani kiesése többek között azért igen felkavaró, mert a srác elképesztően nehéz körülmények közül érkezett a színpadra, a családja éppen a kilakoltatás szélén áll. A srác produkciója mégsem volt elég a továbbjutáshoz.

A nézők többek között az Instán is kommentáradatban mondták el, mennyire rossz döntésnek találják, hogy a nagy esélyesnek tartott fiú kiesett.

Dani miatt néztem volna. Na így már nem fogom sajnos

– ad hangot valaki a csalódottságának.

Más még részletesebben kifejtette gondolatait a kieséssel kapcsolatban, Pápai Jocinak címezve a mondandóját:

a fiút sajnálom nagyon. A legjobb és a legkülönlegesebb hangú embert raktad ki, elmegy a csapatod, de nem a legjobb. Csalódás volt, mikor a srácot felállítottad... meg fogod bánni... Engem nagyon nem jól érintett, esélyt se adtál a srácnak, pedig nagy szüksége lett volna rá! Csalódás volt a döntésed Joci, és benned is csalódtam... nagyot!

Íme a kiesés pillanatai.

Kiss Emília

Kiss Emíliát már csak azért is nagy esélyesnek tekintette mindenki, mert ő Szekeres Adrien énekesnő lánya. Köllő Babett az alábbi videóban nagy reménységnek nevezi őt.

Kiss Emília korábban Prince-t fantasztikusan adta elő, de a második produkció után csalódottak voltak a zsűri tagjai: a 17 éves lánynak nem igazán sikerült Nicole Scherzingert megidéznie a színpadon. Köllő Babett egy gyomrosnak nevezte, ami történt, de azt mondta, végülis nem tud helyet adni Kiss Emíliának a döntőben.

Alább tudod megnézni a kiesés pillanatait, nagyon kemény.

Ráadásul itt még nem volt vége, mert ekkor lecsapott Pápai Joci, és elrabolta Emíliát a saját csapatába. Végül azonban ő sem adott neki széket, szegény lány így kétszer esett ki. Íme a jelenet, amikor másodszor is búcsúznia kellett.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sztárban Sztár (@sztarbansztartv2)

Kiss Emília miatt  kevésbé volt felháborodás, valaki a következőket jegyezte meg kommentben:

nem lett volna igazságos, ha azért viszi tovább, mert a Szekeres lánya.

Ez egy ilyen műfaj: elég egy rossz produkció és mindennek vége.