Már meg is van 6 élő show-s versenyző a Sztárban sztár leszek! című műsorban, ugyanis Majka és Köllő Babett kiválasztották mentoráltjaikat. 

Köllő Babett csapata már készen áll

Köllő Babett kiválasztása sem volt dráma nélküli, a színésznő ugyanis idén is nagyon erős csapatot rakott össze. Mégis megszületett a döntés, kikkel megy tovább a hetente jelentkező országos házibuliba: 

  • Molnár Sándor
  • Tóth Napsugár és
  • Piltman Anna

kaptak lehetőséget arra, hogy profi körülmények között a top12-ben bizonyítsanak hétvégente.

Majka nagyon nehéz helyzetbe került

Ugyan Babett számára sem volt egyszerű a kiválasztás, Majka még jobban megszenvedte azt, persze ennyi gondja legyen egy mesternek: túl sok és túl jó énekest hozott magával, ami kegyetlen cseréket eredményezett. A csavar a történetben azonban akkor következett be, amikor megérkezett Yulaysi Miranda Ferrer, a kubai kismama, aki már az előválogatókon a tévénézők nagy kedvence lett. 

Majka addig biztos volt a három már ülve lévő versenyzőjében, ám ekkor érezte, hogy cserélnie kell. 

Azért megpróbált még egy forgatókönyvet átvinni a készítőkön: pótszéket szeretett volna kérni, hogy nála négyen legyenek ülve. Természetesen ezt megtiltották neki, így végül meghozta a döntést: Oláh Szandrának kell átadnia a helyét.

Ezt pedig már Tóth Gabi sem hagyta szó nélkül, a saját csapatába tette át az aranytorkú énekesnőt. 

Így végül Majka hármasa is kialakult az élő showkra, akik közül van, aki túl van már egy sikertelen próbálkozáson az előző évadokban: 

  • László Attila
  • Kaly Roland
  • Yulaysi Miranda Ferrer

Ma este Tóth Gabi és Pápai Joci versenyzőivel folytatódik a Sztárban sztár leszek! középdöntője.