Vasárnap este lement a Sztárban Sztár 3. élő showja! A hírességek ezúttal is valaki más bőrébe bújtak, a  produkciót azonban ezúttal már sokkal szigorúbban értékelte a zsűri. Valkusz Milán, aki  múlt héten Zsédaként aratott osztatlan sikert, most nem nyerte el annyira az ítészek tetszését, de ő maga is érzete, nem igazán voltak a helyén a dolgok. 

Nem sikerült

A VALMAR duó tagja ezúttal Chuck Berry-t alakította a színpadon, s bár beleadott mindent, végül egyáltalán nem volt elégedett azzal, amit nyújtani tudott. Az énekest a zsűri tagjai is keményen bírálták, zenésztársa Marics Peti például azt mondta, szerinte a tánc nagyon elvitte a hangsúlyt. Ezt maga Milán is észrevette, csalódott arccal vette tudomásul barátja, kollégája értékelését. 

Elcsúsztak a hangok

A párja, Marics Peti véleményét egyébként Tóth Andi is osztotta, elmondta, Milán elképesztően jól táncolt, emiatt viszont elcsúsztak a hangok. Miután az ítészek elmondták a véleményüket, Milán is megszólalt, aki egyetértett az őt ért kritikákkal, sőt közölte: 

Ez nem volt jó, éreztem én is. Tudom, milyen a jobb. Ez nem ilyen. Ez egy kicsit csalódás volt. A koreó és a tánc kicsit elvitte a hangokat – vallotta be szomorúan.

Ramóna vígasztalta 

Lékai-Kiss Ramóna mindezek ellenére a védelmébe vette az elkenődött énekest, közölte, nem volt ez annyira tragikus, sőt szerinte tele volt energiával. 

Ennyire nemlásd borúsan a dolgokat! Én táncoltam, nekem a lábam beindult, nekem hoztál energiát

– mondta vígasztalóan Rami Milánnak.