Az Alkonyat sztárja, Taylor Lautner és kedvese, Taylor Dome múlt hétvégén fogadtak örök hűséget egymásnak, Kaliforniában, egy Paso Robles közeli pincészetben. Az esküvőn úgy százan lehettek, a pár közeli barátai és a családtagok. 

Kézzel írt fogadalmak

A szerelmeseket egy közeli barátjuk, Judah Smith adta össze, a pár pedig kézzel írt fogadalmat váltott. Miután kimondták a boldogító igent, az ifjú házasok fehér rózsaszirmokon keresztül végig sétáltak a folyosón, miközben „Born to Love You” című dal szólt. 

Taylor Dome a menyegző után a Vogue magazinnak azt mondta: „Úgy éreztem magam, mint egy tündérmesében”

Minden olyan szép volt – teljesen le voltam nyűgözve. Emlékszem, körülnéztem a ceremónia alatt, és mindentől féltem. Miközben gyűrűt cseréltünk , csak arra gondoltam: "Úristen, nem hiszem el, hogy ezt csináljuk! Olyan régóta álmodoztunk erről a napról, és annyira tökéletes volt.” 

Mint egy álom

Lautner egy Dolce & Gabbana szmokingot viselt, az esküvő után pedig azt mondta: nem is lehetett volna tökéletesebb a nagy nap. Az egészet még csodálatosabbá tette, hogy, amikor kimondták az igen, éppen akkor ment le a hegyek felett a nap, emiatt pedig úgy érezték magukat, mintha egy álomban lennének. 

Ezt követően a vendégek koktélokkal, valamint a pincészetből származó különféle borokkal koccintottak az ifjú pár egészségére. A virágokkal borított zongorán élő zene szólt, az este folyamán pedig háromfogásos vacsorát szolgáltak fel. 

Lautnerék első hitvesi táncukat  Justin Bieber „Lifetime” című dalára járták el, ezt követően pedig Aodhan és Benjamin Hastings énekeltek. 

Az esküvőről már több hivatalos fotó is kikerült, ebből mutatunk most néhányat 


(via)