Taylor Swift és Joe Alwyn igazi álompárnak számítottak. 2016-ban kezdtek el randizni, a kapcsolatuk nagyon harmonikusnak és boldognak tűnt. Az információk szerint nem volt drámai szakítás. 

Eleinte titkolta a kapcsolatát Taylor Swift

Az énekesnő 2016-ban ismerkedett meg a színésszel, előtte sok híreséggel randizott már. Éppen ezért sokáig nagyon privátként kezelte az egész kapcsolatát. Ritkán nyilatkozott, és viszonylag keveset mutatkoztak együtt. Idővel ez megváltozott, de túlságosan sok információt nem osztottak meg. Csupán a barátok beszámolóból lehetett tudni, nagyon boldogok együtt. 

Ő a sziklája. A kapcsolatuk érett és csodálatos

– mesélte Taylor egyik barátja pár évvel ezelőtt. Joe és Taylor kapcsolata a koronavírus-járvány idején sokat fejlődött, a színész segített Taylornak az Evermore és a Folklore albumok elkészítésében, álnéven még dalokat is írt. 

Joe az első ember, akinek lejátszok minden egyes dalt, amit írok, és a legjobb időszakom volt, amikor a karanténban vele írtam a dalokat

– mondta Taylor a Grammy-gálán.

Sokan már az eljegyzést várták

Taylor és Joe kapcsolata nagyon boldognak tűnt, pár hónappal ezelőtt még közösen buliztak az Oscar-gála után. A párhoz közel álló források szerint nem volt köztük veszekedés vagy bármi dráma. Békében váltak el, és egy ideje már megtörtént a szakítás. Egészen egyszerűen nem mondták el senkinek. A színész Taylor egyik koncertjén sem vett eddig részt, ez utólag már érthető. 


(via)