Taylor Swift rajongói annyira imádják az énekesnőt, hogy még pelenkát is képesek viselni miatta.

Taylor Swift rajongói pelenkában tomboltak

Jelenleg is zajlik az énekesnő Eras turnéja, amit hatalmas  érdeklődés  övez világszerte. Mivel a rajongók minél közelebbről szeretnék látni Taylort, így már napokkal a  koncert  előtt letáboroznak a helyszínen, ahonnan el sem mozdulnak. Az említett okok miatt pedig többen pelenkát hordanak, így még a mellékhelységbe sem kell kimenniük.

Minden áldozatot megért az a pillanat, mikor Taylor Swift egyenesen a szemünkbe nézett. 

Egy TikTokker megosztotta, hogy az aranyrojtos miniruhája alatt pelenkát viselt, ami szerinte a legjobb nedvszívó darab a világon, és a legjobb találmány, amivel valaha találkozott. 

Megkímélem magam attól a sok stressztől, amit az okozna, hogy egyetlen másodpercet is kihagyok Taylor Swift koncertjéből. 

Újra rátalált a szerelem

Pár héttel ezelőtt napvilágot látott a hír, miszerint Taylor Swift és Matty Healy egy párt alkotnak. A  szerelmesek  New Yorkban buktak le, mikor nyilvánosan elcsattant köztük egy csók, szamtanúk szerint pedig alig bírták abbahagyni a romantikázást, úgy össze voltak nőve. Ugyan már kész tényként kezeli mindenki, de hivatalosan még nem vallottak szint kapcsolatukról. A szőke szépség nem sokáig szomorkodott, rajongói pedig azzal vádolták meg, hogy megcsalta korábbi párját. Később viszont kiderült, hogy a pletykák alaptananok voltak, és már hónapokkal Taylor új kapcsolata előtt szakítottak, csak titokban tartották. 

via