Taylor Swift és Matty Healy kapcsolatára alig egy hónapja derült fény, a férfi azonban úgy tűnik hűtlen kedveséhez, ugyanis egy biztonsági őrrel csókolózott.

Taylor Swift ismét szerelmes

Hónap elején bombaként robbant a hír, hogy Taylor Swiftre ismét rátalált a szerelem, és a The 1975 frontemberével, Matty Healyvel jár. Már több mint 10 éve ismerik egymást, azonban csak mostanra lépett szintet a kapcsolatuk. A páros még New Yorkban bukott le, ugyanis egy eseményen egymás mellett foglaltak helyet, több szemtanú szerint pedig nem bírták abbahagyni a romantikázást, egyfolytában  csókolóztak.

Az énekesnő 6 év után  szakított Joe Alwynnal, a rajongók pedig megvádolták, hogy ehhez Mattynak is köze lehetett. Az igazság azonban az, hogy a hírességek már hónapokkal ezelőtt szakítottak, csak nem akarták a nyilvánosággal megosztani a történteket.

Matty Healy csókolózott egy koncerten

Matty az egyik koncertjén nem vesztegette az idejét a flörtre, ugyanis amint lehetősége adódott, szájon csókolt egy biztonsági őrt, aki ráadásul férfi volt. Az énekesről köztudott, hogy a fellépésein szeret idegenekkel közeli kapcsolatba kerülni, így ez a húzás kicsit sem volt meglepő tőle.

Az akciót a Robbers című szám alatt hajtotta végre, a csók után a biztonsági őr láthatóan nem lepődött meg, ugyanis csak mosolygott az eseten. Matty ezzel nem tartotta be az ígéretét, ugyanis korábban azt nyilatkozta, hogy Taylor miatt már nem fog idegeneket csókolgatni, ugyanis nagyon tiszteli az énekesnőt. 

via