Nemrég még arról pletykáltak, hogy Taylor Swift a szakítás után egyenesen Fernando Alonso karjaiba menekült, ám most úgy tűnik, mégsem mellette érzi magát a legjobban, egy angol sármőr rabolta el az énekesnő szívét. 

Taylor Swift zenészt szeret

A hírek szerint, Taylor Swift most éppen a The 1975 frontemberével, Matty Healyvel randizik. A párhoz közel álló ismerősök azt állítják, hogy a sztárpár tagjai őrülten szerelmesek, és valósággal kivirultak a bimbózó románc hatására. 

Nagyon úgy tűnik, Fernando Alonso soha nem volt igazán a térképen, mert a bennfentesek állítása szerint, Taylor Swift és Matty Healy már közel két hónapja találkozgatnak. A rajongók teljesen kiakadtak ezen a híren, hiszen Taylor Swift szakításáról egy hónapja jelentek meg az első hírek, így sokan azt gondolták, az énekesnő megcsalta előző párját Matty Healy-vel. 

Ez a vád azonban nagyon úgy tűnik, hogy alaptalan, hiszen a hírek szerint Taylor Swift és exe már februárban szakítottak, pusztán ügyesen menedzselték az életüket, és hónapokig sikerült titokban tartani a szomorú hírt. 

Nem ez az első próbálkozásuk

A kapcsolat pikantériája, hogy a páros 10 évvel ezelőtt már randizott párszor, ám akkor úgy érezték, hogy nem egymást keresik. Most, évekkel később viszont nagyon úgy tűnik, hogy tulajdonképpen szerencsés, hogy régebben nem alakult ki kettőjük között semmi komoly, mert most van itt az ideje. 

A hírek szerint a pár a közelgő nashville-i turnéállomáson hozza majd nyilvánosságra a kapcsolatuk tényét. Az elmúlt hetekben mindketten külön-külön turnéztak, ám a környezetük szerint, megállás nélkül FaceTime-oltak a szerelmesek. 

via