Hey Besties! Selena Gomez és Taylor Swift különleges estét töltöttek együtt, ugyanis megünnepelték a Disney-sztár harmincadik születésnapját!

Barátnős vacsorát rendezett Selena Gomez és taylor Swift

Talán nem is kell ennél erősebb figyelmeztetés az idő múlására, mint hogy Selena Gomez harminc (!) éves lett, ám nincs időnk ezen töprengeni, ugyanis az esemény más okból lett hatalmas hír! Természetesen a kerek évszámot legjobb barátnőjével, Taylor Swifttel is meg kellett ünnepelnie, erről pedig egyértelmű, hogy posztoltak is!

Selena Gomez természetesen egy igen drága darabban töltötte az estét, egy laza 2 milliós ruhát öltött magára, hogy ifjú harmincasként bulizzon. Taylor Swift egy ennél olcsóbb alternatívát húzott (hiszen azért mégsem ő az ünnepelt), ő egy "csak" 200 forintos darabban jelent meg. A puffos ujjú midiruha és a lépcsőzetes szoknya hatalmas siker lett a követőik körében. 

Imádják Taylor Swift ruhájának olcsóbb alternatíváját

Természetesen most mindenki Taylor Swift ruháját akarja, és ugyan 200 ezer forintot sokan nem adnának ki érte, megtalálták a ruha 20 ezer forintos megfelelőjét, amelyért konkrétan megrohamozták a gyártót. 

Fotó:Nordstromrack

Ez az A-vonalú midiruha kellően szellős, ám a hátán található kivágásnak köszönhetően igen feltűnő. És ugyan nem pontosan az, amit a countryénekes viselt, a rajongóknak ez is tökéletes, nem véletlen, hogy mindenki ezen pörög most.

Via