T. Danny az Instagramon mondta el mindenkinek, hogyan érez a Valmarral kapcsolatban.

T.Danny is fellépett

Marics Peti, Valkusz Milán, Manuel és T.Danny: egy szóval a magyar zenei világ fiataljai összefognak, és támogatják egymást a sikerben és a nehezebb időkben is.

Most a Valmar adott nagykoncertet, ahová a többiek is hivatalosak voltak, T.Danny pedig egy érzelmes Instagram-posztban mesélt arról, milyen viszony is fűzi őt a srácokhoz, és hogy neki mit jelentett ez az esemény.

Hát, srácok… megcsináltátok. Büszke vagyok rátok! Na nem csak én, de mindenki más is körülöttetek. Oké, talán én kicsit jobban… Bizony, mert én láttam, honnan kezdtétek el ezt az egészet. Én láttam, mennyi munkát és időt raktatok bele. Láttam, mennyi harcot vívtatok meg és mennyi mindent áldoztatok fel. Láttam, hogy sokszor milyen nehéz volt nektek mindez, ugyanakkor láttam azt is, hogy ti akkor sem adtátok fel. Nem csak láttam, de át is éreztem. Hiszen együtt kezdtük ezt az egészet annak idején. Basszus… hány éve is már? Hihetetlen.

Ő mindig a Valmar mellett lesz

T. Danny azonban az érzelmes Instagram posztban azt is elmondta, nem volt mindig jó a viszony közöttük. 

Voltunk jóban, voltunk már rosszban is; voltunk fent és lent is. Végig együtt. Így pedig mindig mindent átvészeltünk, ha kellett, itt voltatok nekem és támogattatok, segítettetek. Remélem, én is tudtam nektek. Mindig itt vagyok és itt is leszek, mert tudom, hogy ti is. Ugyanúgy, ahogy a többiek, akik végigkísértek titeket ezen az úton. Együtt kezdtük, együtt is fejezzük be. Ja, és arra is büszke vagyok, hogy nem sérült le egyikőtök se! Mondjuk a tűzbe lehet, nem kéne legközelebb belehajolni. Kösz. Na, de gratulálok srácok, brutál jó volt! Megérdemeltétek, élvezzétek! Egészség legyen, a többit megvesszük. Pusz.

via