Újabb botrány a királyi családban?! III. Károly király és Kamilla királyné állítólagos „szerelemgyereke” a nyilvánosság elé vitte az apasági perét a „nagymamája” Erzsébet királynő halála után! 

Elképesztő, amit Károly király és Kamilla királyné állítólagos közös gyereke állít

Egészen hihetetlen, de állítólag már 4 éve húzódik az az apasági-anyasági per, amit az ausztrál Simon Charles Dorante-Day indított Károly király és Kamilla királyné ellen (akkor még hercegi pár – szerk.). A férfi állítása szerint a királyi pár a vérszerinti szülei, azonban őt születése után örökbe adták az akkoriban a Buckingham-palotában dolgozó két alkalmazottnak, akiket Ausztráliába repítettek azért, hogy ott neveljék fel őt a közös szerelemgyerekükként. Mindezért pedig hatalmas összeget is fizettek neki!

A férfi állítja, mindezt azért titkolták el a világ elől, hogy elkerüljék a botrányt, hogy az akkor trónörökös Károly herceg később király lehessen — ráadásul szerint ezt az egészet Erzsébet királynő és Fülöp herceg találták ki!😲

A hírek szerint a pert nem lehet lezárni, mert a bizonyítékok már-már durván helytállóak, Károly király viszont a törvény felett áll, ezért sem a bíróság, sem a végrehajtás nem kötelezheti DNS-tesztre! Hát nem őrület? Mondjuk a részleteket!

Az egybeesések egészen rémisztőek

Az 57 éves Simon Charles Dorante-Day az Egyesült Királyságban lévő Portsmouth-ban született. Nem tudni pontosan hol és mikor, mert a születési anyakönyvi kivonata soha nem létezett, az örökbefogadó szülei azonban állítják, hogy édesanyja és édesapja még az örökbeadás előtt nevezte el Simon Charles-nak. 

Örökbefogadó szülei 1966-ban, a születése után 9 hónappal költöztek Ausztráliába egy titkos megbízatással, amiről soha nem beszéltek Simonnak, azt azonban biztosan tudja, hogy az előtte lévő évtizedekben a Buckingham-palota megbecsült dolgozói voltak.

@lauraannj1 Camilla & Charles secret love child? Simon Dorante-Day, the man claiming to be King Charles and Camilla’s secret love child, has revealed he’s considering bringing legal action against the royals. #CharlesIII #Kingcharles #royals #lovechild #fyp #foryou #foryoupage #welshtiktok #camilla #charlesandcamilla #royalfamily #whatdoyouthink ♬ Oh No - Kreepa

Miután örökbefogadó szülei meghaltak, Simon Charles családfa-kutatásba kezdett és megdöbbentő eredményekre jutott. Állítása szerint Károly király és Kamilla királyné nem a '70-es években találkozott egymással, hanem már 1965-ben, Winston Churchill temetésén, amikor a 17 éves Károly herceg és a 18 éves Kamilla egymásba szeretett, a románcukból pedig született is egy szerelemgyerekük.

Hihetetlen a hasonlóság

Ezek után 1966-ban feljegyzések bizonyítják, hogy volt 10 hónap, mikor Kamilláról semmit sem lehetett tudni, Károlyt pedig egy hétre Ausztráliába küldték, ám azt sem lehet tudni, hogy miért. Simon Charles örökbefogadó szülei ez idő tájt érkeztek Ausztráliába, tehát az egybeesések egészen hihetetlenek – arról nem is beszélve, hogy a fiatal Simon Charles mennyire hasonlít az édesanyjára és magára Erzsébet királynőre is!

Fotó: Facebook / Simon Charles Dorante-Day
Fotó: Facebook / Simon Charles Dorante-Day

A most 57 éves Simon Charles állítása szerint azért "takarították el" az útból, mert rossz fényt vetett volna a brit monarchiára, ha a trónörökös első gyereke házasságon kívül, egy románcból fogant volna, teljesen véletlenül. Simon Charles abban sem biztos, hogy Károly király uralkodó lehetne-e ha ez kiderült volna, ahogyan az is felmerült benne, hogy Vilmos herceg helyett akár most ő is lehetne a trónörökös. Mindezt azonban nem tudja bizonyítani a DNS-tesztig, amire azonban  sem Károly király, sem Kamilla királyné nem hajlandó, ezért áll az ügye a bíróságon.

Következzen pár kép a királyi család tagjairól, valamint Simon Charles-ról. A hasonlóság egészen megdöbbentő!
Fotó: Facebook / Simon Charles Dorante-Day
Fotó: Facebook / Simon Charles Dorante-Day
Fotó: Facebook / Simon Charles Dorante-Day
Fotó: Facebook / Simon Charles Dorante-Day
Fotó: Facebook / Simon Charles Dorante-Day
Fotó: Facebook / Simon Charles Dorante-Day

Még több kép ITT elérhető. 

Szavazás

Via