Puskás Peti, Gáspár Laci, ByeAlex és Herceg Erika négyese nagyot ment az elmúlt évben, ám most, hogy az X-faktor lekerül az RTL műsoráról, nekik is búcsút int a csatorna. A The Voice-ban ugyanis új zsűrit láthatunk majd, most pedig a Blikk információi szerint kiszivárgott, kik kapták meg a lehetőséget, hogy mentorként bizonyítsanak. 

Curtis

A döntés talán nem váratlan, miután az RTL lecsapott a rapperre, és átigazolta a konkurenciától. Várható volt, hogy a túlélőshow-n kívül más feladatokat is bíznak majd rá - elsősorban zenés műsorokban. 

Király Viktor

A zenész talán az egyik leghitelesebb választás a magyar előadók közül, hiszen ő maga is megmérettetett a The Voice amerikai verziójában. Király Viktort akkor a tengerentúlon is a szívükbe zárták az emberek, Adam Levine csapatában a Párbajig jutott, ahol az akkori széria győztesétől kapott ki.

Hien

A Megasztár egykori csillaga szintén Amerikában bontogatta a szárnyait az elmúlt években, méghozzá a világ legjobb zenei egyetemén, a Berklee College of Music-on tanult. Az énekesnő tehát nem csupán mint előadó, de mint producer, zeneszerző is tudja majd segíteni a versenyzőket. 

Manuel 

Haladni kell a korral, ez alól pedig nem kivétel a televíziózás sem. Manuel az X-faktorban robbant be, és ugyan nem nyerte meg a műsort, tökéletesen élt a tehetségkutató adta lehetőségekkel. Teltházas koncerteket ad, milliós megtekintései vannak a YouTube-on, nemrég pedig a Spotify globális listájára is felkerült új lemeze. 

via