A Dűne sztárja, Timothée Chalamet hatalmas megtiszteltetésben részesült: ő az első férfi, aki egyedül a brit Vogue címlapjára került. A fiatal színész 2018-ban találkozott először Leonardo DiCaprióval, majd egy közös filmjük is készült, a Don't Look Up, ami 2021-ben jelent meg. Most a sztár elárulta, hogy milyen tanácsot kapott a 47 éves színésztől:

Ne legyenek kemény drogok és szuperhős filmek

- mondta Leo Timothée Chalamet-nek.

Nos, ha Timothée megfogadja a tanácsot, akkor a szuperhős rajongók hiába várják, hogy a népszerű sztár egyszer felbukkanjon esetleg a Marvel vagy a DC univerzumban. 

Hatalmas siker lehet az új filmje

Timothée Chalamet az elmúlt években több sikeres filmben is szerepet kapott, valamint Oscar-díjra is jelölték, így elmondható, hogy az egyik legnagyobb tehetségnek számít és hatalmas karriert futhat be. A színész legújabb filmje, a Bones and All a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon debütált. Az alkotás egy kannibál szerelmet mutat be, a főszereplő lány szerepét Taylor Russell kapta.

Budapesten forgat

Timothée július óta ismét Budapesten forgatja a Dűne második részét. Az első részt szintén hazánkban forgatták. Az elmúlt hónapokban a színészt többször is lencsevégre kapták a fővárosban, sőt még Dua Lipa koncertjére is kilátogatott a Sziget fesztiválra. A forgatások azonban hamarosan Jordániában folytatódnak. 

Íme, a fotók

Via