A minap egy egészen megdöbbentő videó látott napvilágot, amiben olyan sokkoló dolgok történtek, hogy már-már kiköptük a kávénkat! 

A videóban éppen Tom Cruise készülődik a nagysikerű új filmje, a Top Gun: Maverick egyik premierjére, miközben egyik pillanatról a másikra előbukkan a háttérből a tökéletes külsejű Paris Hilton. A két sztár között hatalmas a kémia, mi pedig megdöbbenve néztük, hogy ők ketten tényleg egy párt alkotnak – mondjuk ezt annak ellenére, hogy az örökösnő tavaly novemberben ment férjhez élete szerelméhez, Carter Reumhoz! 

A videó végén azonban kiderül, hogy csak egy átverésről van szó és semmiféle intim kapcsolat nincsen Tom Cruise és Paris Hilton között – a videóban csupán a Tom Cruise-hoz kísértetiesen hasonlító Miles Fisher látható, akivel az örökösnő csupán meg akarta viccelni a fotósokat és a nagyközönséget. 

Miles Fisher és Tom Cruise között között azonban olyan elképesztő a hasonlóság, hogy a fél világ bevette a sztorit, amit nem is hittünk volna el, ha nem láttuk volna a saját szemünkkel! A páros egyébként már több vicces videót is csinált együtt, mutatunk is egy másikat!

Szavazás

Via