Tom Holland és Zendaya Londonba utaztak, és úgy döntöttek, nem attól lesz kellemes az együtt töltött idő, ha feszengős dress code-ot alkalmaznak.  

Bevásárlás közben fotózták le Zendayát és Tom Hollandet

A szerelmespárt kézen fogva fényképezték le, miután egy szupermarketben vásároltak maguknak kávét, majd az elviteles italt tartva távoztak az üzletből. Ezen kívül két hatalmas szatyrot is megtöltöttek a kedvenc ételeikkel. 

A 26 éves Tom Holland most is nagyon lezseren öltözött. Egy szürke kapucnis pulcsit, és bő szabású khaki nadrágot vett fel, amelyhez egy hátrafelé hordott gesztenyebarna baseballsapkára és egy kényelmes tornacipőre esett a választása.

A 26 éves Zendaya szintén nem úgy jelent meg, mintha attól tartana, hogy mindenhol paparazzik figyelik a lépéseit. A sztár egy fekete bomberdzsekit és egy bő farmert választott, hozzá pedig egy fekete platformcipőt. Hihetetlenül jól festett ebben az egyszerű összeállításban is!

Megvolt már az eljegyzés?

A páros azért utazott az Egyesült Királyságba, hogy meglátogassák Tom Holland rokonait a szigetországban. Vasárnap akkor is lefotózták őket, amikor a szülőkkel, Nikki és Dominic Hollanddel sétáltak London utcáin. 

Akkor is melegítőben voltak, ám akkor a kutyákat sem hagyták otthon, négyesben a szülőkkel, és a házi kedvencekkel rótták London utcáit. A fotók alapján remek volt a hangulat, itt is rengeteget nevettek.

Nemrég arról röppentek fel pletykák, hogy Tom Holland eljegyezte Zendayát, ám akkor a színész édesanyja a Twitteren üzent a rajongóknak. Szerinte nincs valóságalapja a hírnek, csupán szerette volna pár weboldal növelni a látogatottságát, ezért clickbait címeket adtak. 

via