A Nyerő Páros utolsó kiszavazásán Törőcsik Daniék arra voksoltak, hogy Muri Enikő és Tóth Szabi maradjanak a játékban, Megyeri Csilláék pedig arra, hogy Young G-ék. A szavazategyenlőség miatt az addig a játékban összegyűjtött pénz mennyisége számított, így Béciéknek kellett távozniuk. Nézd csak...!

A kiesőkkel mindig szokott interjú lenni, most is van, Kabát Péter újfent megvillantotta műsorvezetői kvalitásait. De persze úgysem az a lényeg, amit ő mond, hanem amit az interjúalanyok, azaz Young G/Béci és Mészáros Norina. És ők Hódi Pameláékhoz hasonlóan azt mondják, hogy eléggé meglepődtek, amikor most végignézték a tévében a még a nyáron felvett játékot. Most ugyanis azt is végremeghallhatták, hogy mit mondtak a hátuk mögött a többiek, és hát például Bíró Beának csak a tegnapi részben is volt egy-két elég kellemetlen megjegyzése Norinára. Igaz, ez azután volt, hogy szemtől-szemben is volt egy hatalmas vitájuk.

Young G mindenesetre mégis úgy érzi, hogy Törőcsik Daniék máshogy beszéltek róluk, amikor tudták, hogy Béciék nem hallják:

ők soha nem jöttek oda hozzánk, és látszik egyébként az összes adásból, hogy folyamatosan fújnak ránk a hátunk mögött. De amikor odamegyünk, akkor »jaj, dehogyis, minden rendben!«

Ezeket is hozzáfűzi arról, hogy mekkorát csalódott bennük, miután megnézte az adást:

a Szabiék sokkal korrektebbek voltak. Ők a szemedbe megmondták, és ugyanazt mondták a riportszobában is. Egyedül a Daniék voltak, akik hatalmas csalódás.

De legalább olyan csúnya szóváltásba nem kevertek velük, mint Baukó Évával.