Tóth Andinak elege van abból, hogy ruha márkáját, a Backoff-ot rengetegen támadják.

Tóth Andi megunta a hazugságokat

Tudom, nem kéne reagálnom ezekre, de feldühít, mert ez a gyerekem, a szerelemprojektem, és ha bántják, az rossz érzés.

– kezdte Tóth Andi a legújabb Instagram-sztorijában.

Az énekesnő azért ennyire dühös, mert valaki a Redditen azt állította, hogy ott volt az üzletben, és hallotta, hogy Tóth Andiék még egyetlen darabot sem adtak el a Backoff új kollekciójából.

Tóth Andi azonban úgy érezte, hogy erre már reagálnia kell, mert amit a névtelen kommentelő állít, az hazugság. Az énekesnő tisztán emlékszik arra a napra, amikor bent járt az üzletben, és valóban odajött hozzá egy hölgy, de nem arról tárgyaltak, hogy hány darabot adtak el, hanem arról, hogy Tóth Andi milyen méretet ajánl a vásárlónak.

Nagyon sikeres a Backoff

Tóth Andi elárulta, hogy nem telt el úgy nap a debütálás óta, hogy ne adtak volna el jelentős mennyiséget a ruhákból. Az énekesnő azt is kifogásolja, hogy nem ő az első sztár, akinek eszébe jut, hogy ruhamárkát dobjanak piacra, mégis úgy érzi, senkit nem ért ennyit támadás emiatt.

Hozzátette, hogy másoknál is nagyjából 10 000 Ft-ba kerül egy merch termék, neki viszont legalább ennyiba kerül a termékek legyártása. Más anyaggal, más minőségben, így más árért is dolgozik, de ez nem a haszon miatt, hanem a minőség miatt van.

Az énekesnő azt kéri hogy hagyják, hogy nyugodtan élje tovább a visszavonult életét, és tervezgesse a jövőjét.