A Dancing with the Stars előző szériájának győztes párja, Tóth Andi és Andrei Mangra a harmadik szezon fináléjában újra szípdara álltak, hogy megmutassák, mit is tudnak. A páros közel ötperces produkciója tökéletesen bizonyította: nem hiába nyerték meg a második évadot. 

Felszántották a színpadot

Andi és Andrei a produkció kapcsán korábban csak annyit árultak el, hogy egy hosszabb előadással készülnek, a performansz azonban minden elképezlést felülmúlt, a páros gyakorlatilag felszántotta a színpadot. 

Andi egy aranyozott body-ban lépett színpadra, ahol először mikrofont ragadott és Katy Perry Rise című dalának egy részletével nyitotta meg a közös produkciót, majd pedig táncra perdült Andrei oldalán.

Megjelentek a negatív kommentek is 

Az énekesnő és Andrei tánca többnyire lenyűgözte a közönséget, a kommenszekciókban is nem győzik dicsérni Andit, azonban a fantasztikus előadás dacára akadnak olyan hozzászólások, amik szerint kár volt a visszatérés. 

Tehetséges az biztos! Ez a produkció jó volt, de az előző évadban teljesen más volt. Itt erőlködés volt, saját maga is megmondta alig bírta, le van fogyva.  Csak a rengeteg smink volt rajta. Én nagyon csiptem Andit, de ne tékozlolja el azt amit a jó Istentől kapott. Kár lenne érte! 

– írta például az egyik kommentelő, egy hazai hírportál cikke alatt. 

Szerintem nagyon gyenge táncot mutattak be. Andi hangja sem volt az igazi.

– fogalmazott egy másik hozzászóló.

A tánc profi volt, de hiányzott belőle az öröm, csak úgy sütött róla a düh, hogy most megmutatom nektek, ne szórakozzatok velem. Amúgy nagyon lefogyott, jóval vékonyabb lett. A tehetségéhez nincs mit hozzátenni, bebizonyította az előző műsorban, és nekem akkor nagyon tetszett, mert szívvel lélekkel táncolt, de most ezt nem éreztem.

– írta egy harmadik, továbbá többen voltak, akik jelezték, többet vártak volna tőle, volt, aki úgy fogalmazott: a tavalyi teljesítményéhez képest ez harmatgyenge volt.  

A negatív kritikák persze érthetetlenek, ugyanis Andi és Andrei valami olyasmit műveltek a színpadon, amitől tényleg leesik az ember álla és hát, hogy is szokták mondani? Lehet utánuk csinálni! 

Szavazás