Bombaként robbant a hír tavasszal, hogy Tóth Andi és Marics Peti egy párt alkotnak. A szerelmesek a Sztárban sztár legutóbbi szériájában találkoztak, ahol egy duetten dolgoztak együtt. 

Tóth Andi és Marics Peti sokáig titkolták szerelmüket

Sok szemfüles rajongó már akkor kiszúrta, hogy forr a levegő Marics Peti és Tóth Andi között, amikor a Sztárban sztár döntőjében duetteztek. 

Utána hosszú hónapokig tartó csend következett, de nem lehetett nem észrevenni, hogy az énekes a díva minden képét kedveli az Instagramon, majd a legkitartóbb rajongók azt is felfedezték, hogy egyre kevesebb nőt követ a népszerű előadó. 

Egy Instagram-sztoriban történt meg a bejelentés, amitől elszabadultak az indulatok, rajongó lányok ezreinek tört össze a szíve, ez pedig kemény lépésre kényszerítette a szerelmeseket: nagyon oda kell figyelniük, mennyit mutatnak meg a magánéletükből. 

Így Tóth Andi és Marics Peti nem mutatnak túl sokat a mindennapjaikból, szerelmüket óvják a nyilvánosságtól. Ennek köszönhető, hogy többször felröppent már a hír, hogy a kapcsolatnak vége, ám minden alkalommal rácáfoltak, hogy az intimitás nem egyenlő a szakítással. 

Tengerparton romantikáznak

Most azonban kivételt tettek, Tóth Andi Instagram-sztoriban jelentkezett be, méghozzá Hurghadából. Az énekesnő Egyiptomban a parton hintázott, és azt is elárulta, hogy szerelmével, Marics Petivel romantikáznak a mesebeli helyen. 

Nagyon úgy tűnik, túl vannak az első húzósabb nyáron, szerelmük pedig kiállta a próbát, a rengeteg feladat, távolság és kötelezettség mellett is egymás legnagyobb támaszai tudtak maradni.