A Sztárban sztár nézői már hetek óta arra gyanakodtak, hogy valami nagyon nincs rendben Tóth Andi és Marics Peti között. A két ítész nemcsak, hogy nem kommunikálnak egymással, de sokszor bíráló pillantásokat is vetnek egymásra egy-egy megszólalás után.

Tóth Andi megerősítette a szakítást

Ma reggel kiderült, a feltételezések jogosak voltak, Marics Peti és Tóth Andi ugyanis szakítottak, a ValMar énekese pedig már el is költözött közös otthonukból, amelybe csupán pár hónapja költöztek be. 

Többen is azt állították, hogy a szerelem Tóth Andi féltékenysége miatt ért véget, ám az énekesnő ezt most egy Instagram-sztoriban cáfolta, ahol azt is elmondta, hogy ő akarta a szakítást.

Tóth Andi beismerte, hogy ő szakított

Varázslatos szép péntek reggelt kívánok mindenkinek! Igen, szakítottunk. Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó 3 adást szeretném kultúráltan és békességben végig csinálni, nem rólunk van szó, hanem a műsorról. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. Igyekeztem nem kimutatni, ám mégis megtörtént, levette mindenki, hogy ez van, semmi baj. Szeretném megköszönni ennek a Marics Peti közeli barátnak, aki nyilatkozott erről. Ha az én barátaimat kérdezik, egészen másról szólnak ezek a cikkek. Annyit szeretnék viszont elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de semmi baj. Dobáljuk a sz.rt, dobáljuk, miért is ne? Én nem szeretnék, pedig én is tudnék, de nem fogok, én tűrök csendben. 

Hogy Tóth Andi és Marics Peti szakításának nyilvánosságra kerülése után hogyan alakul majd a viszony az élő adások alatt, azt egyelőre nem tudni, ám a közönség most még figyelmesebben követi majd a reakciókat, ez biztos.