Tóth Andi és Marics Peti lettek a február 19-én induló Sztárban sztár! új zsűritagjai, az előzetesben pedig annyira jól mutatnak, akár egy hollywoodi sztárpár. 

Tóth Andi és Marics Peti soha nem voltak még ennyire dögösek

Tóth Andi és Marics Peti már nagyon izgatottak, hogy most zsűriként is részt vehetnek a Sztárban sztár versenyében. Ha valaki, akkor ők nagyon jól tudják, hogyan is megy egy ilyen műsor, és mennyi áldozatot kíván a siker. Mindketten másodikok lettek, ám nagyon úgy tűnik, ők az igazi nyertesek, hiszen a szakmai lehetőségek mellett a magánéletük is most ért révbe. 

Az új előzetesben pedig látszik is a szerelmesek közötti összhang, Marics Peti és Tóth Andi akár a legmenőbb mozifilmek sztárjai, elképesztően néznek ki. 

Ettől fél a legjobban Tóth Andi

Tóth Andit azonban a külsőségeknél sokkal jobban érdekli, hogy lelkileg milyen feladatokat, kihívásokat hoz majd az új szerep. 

Az a félsz benne, hogy valószínűleg lesznek olyan versenyzők, akik sokkal régebben vannak a szakmában, akár évtizedek óta. Most pedig olyan ember zsűrizi őket, aki 24 éves, ezért fontos számomra, hogy bízzak magamban, és szépen közöljem a kritikákat. Én soha nem adok kritikát, csak ha kérik, és itt most kérik. Az biztos, hogy nem repkednek majd tőlem a 10-esek. Én nem nézem jó szemmel, ha valaki a zsűrizést poénra veszi. 

Nem csupán a zsűriszék új Tóth Andinak, de az a helyzet is, hogy most a szerelmével együtt véleményezik majd a sztárokat. 

Mi a Petivel nagyon mások vagyunk. Ez bizonyos szempontból jó, mert vonzzák egymást az ellentétek - a magánéletben. De ha szakmázni kell, van bennem félsz. Ő nagyon laza, poén az élet, hülyéskedjünk, én meg szigorú vagyok. Komolyan veszek mindent, főleg a zenét. Amikor versenyző voltam, 0-24-ben nyomtam akár 40 fokos lázzal is. Úgyhogy versenyzőként sem szabad elhülyéskedni, zsűriként meg főleg nem.