Tóth Andi visszatért a Dancing with the Starsba, és ismét nem csalódtunk, már a felkészülésről szóló kisfilmben is lehengerlő mozdulatokat produkáltak partnerével. 

A parketten: Tóth Andi és Andrei Mangra

Tóth Andi számára mindig olyan, mintha hazatérne, amikor a Dancing with the Stars csapatával dolgozhat. A táncos showműsor döntőjében extra produkcióként lép a színpadra Anderi Mangra-val, akivel már az első pillanatban megtalálta a közös hangot. 

Szinte már el is felejtettem, miért is imádom ennyire Andreit. Egyszerűen nem hagyja, hogy lent legyek. Állandóan rángat maga után, hogy legyek ott, mint ő. Állandóan csak küldi az energiát, ha van neki, ha nincs. 

Kiss Ramónának mesélt a nehézségekről

A táncpróbára Kiss Ramóna, a műsor háziasszonya is ellátogatott, aki egy mélyebb beszélgetést is folytatott Tóth Andival. 

Nagyon nehéz volt ez az év. Nagyon embertpróbáló. Ki lehet ebben égni. 200-300 bulim volt idén, és nagyon fáradt vagyok. Féltem is, hogy nem lesz már energiám erre a fellépésre, de ez egyszerűen feltölt. Szeretném a decembert pihenéssel tölteni. Januárban újragondolom, mi várható majd tőlem. 

Neki is jár a magánélet

Tóth Andi egyébként nem tagadja, hogy az utóbbi időben egy kicsit bezárt, ám azonnal tisztázta is ennek okait:

Nincs végleg bezárva a kapu, be van zárva csak simán. De ki lehet azt nyitni. Viszont csak olyanoknak engedem, akiken látom, hogy jóindulattal és kíváncsisággal lépnek be. A párkapcsolatom, a munkám, a magánéletem mélyebb részeit nem annyira osztom meg. Ez viszont nem azért van, mert titkolok bármit, hanem mert minket, közszereplőket is megillet a magánélet.